Акценти
Начало / Образование / Забавно лято организира НУ „Христо Ботев” Плевен

Забавно лято организира НУ „Христо Ботев” Плевен

Начално училище „Христо Ботев” Плевен организира забавни летни занимания за учениците. За втора поредна година преподавателите предлагат атрактивно лятно обучение, съчетано с много игри. От 3 юни учениците могат да се включат в безплатни курсове по английски език, немски език, рисуване, музика, приложни изкуства, информационни технологии. Освен това, школото предлага консултации с психолог и логопедична помощ. По време на заниманията учениците се научават да работят в екип, да са толерантни, да уважават различното мнение. А децата развиват своите способности и въображение, докато се забавляват.

По традиция през лятната ваканция в училището продължават и заниманията по Проект „Да направим училището привлекателно за младите хора” /УСПЕХ/. От началото на ваканцията своята дейност започват 12 клуба в различни направления: „Славееви гласове”, „С музика и песен”, „В света на животните”, „На приключения с английски”, „Забавен английски”, „Рисувам света около мен”, „Аз, малкият човек”, „Искам да успея”, „Архимед”, „Макс и Мориц”, „Вълшебство”, „Да играем и да знаем”.  Специалистите са на мнение, че провеждането на извънкласните дейности допринася за развитие на уменията на учениците в областта на природоматематическите и хуманитарни науки, на здравното образование и здравословния начин на живот, както и на други ключови компетентности. Освен това, така се осмисля и свободното време на малчуганите.

Повече информация и записване в безплатните летни занимания в НУ „Христо Ботев” можете да получите на тел. 064/82-36-79.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...