Акценти
Начало / Крими / Жилища и автомобил гасиха огнеборците

Жилища и автомобил гасиха огнеборците

На 2 юни 2019 година в 11:10 часа е постъпил сигнал за забравена храна в апартамент в град Плевен на улица „Панайот Волов“, съобщиха от полицията. Служители на РС ПБЗН – Плевен са посетили адреса и са потушили пожара. Пострадали няма.

На 31 май 2019 година в 10:23 часа в РС ПБЗН – Никопол е постъпил сигнал за пожар в къща в град Никопол на улица“Рила“. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение. Унищожени са покривна конструкция 250 кв.м.; бяла, черна и компютърна техника, мебели и лични документи. Пострадали няма. Пожарът е потушен от екип на РС ПБЗН – Никопол.

На 31 май 2019 година в 11:51 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в гаражно помещение в град Койнаре на улица „Бето Петров“. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Червен бряг. Предполагаема причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Вследствие на пожара са опушени стени 40 кв.м. Пострадали няма.

На 1 юни 2019 година в 18:35 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в движещ се автомобил „БМВ“ на главен път E-83 в село Телиш. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение. Нанесени са значителни материални щети по автомобила и са унищожени регистрационен талон и лични документи. Пожарът е погасен от служители на  РС ПБЗН – Червен бряг.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...