Начало / Политика / Жени ГЕРБ Червен бряг проведоха отчетно-изборно събрание

Жени ГЕРБ Червен бряг проведоха отчетно-изборно събрание

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Жени ГЕРБ Червен бряг проведоха общинско отчетно-изборно събрание  на 23 април 2015 г. вечерта, съобщиха от офиса на ГЕРБ в Плевен. На него присъстваха Даниела Гонкова, областен клубен ръководител и Десислава Панталеева, областен организационен секретар. Грета Стефанова, общински ръководител на дамската структура на партията, направи отчет за четиригодишен период, като посочи редица мероприятия, които са организирани и проведени от дамите в Червен бряг.

Събранието се водеше от д-р Цветан Костадинов, член на общинското ръководство на ГЕРБ в Червен бряг, който подчерта силната роля на жените в организирането и провеждането на редица мероприята на територията на общината, както и активното им участие в предизборните кампании, проведени през последните години.

След отчета и проведените разговори, за общински клубен ръководите бе избрана Ивелина Димитрова, за организационен секретар бе номинирана Ина Грозева, две млади и амбициозни дами. За членове на ръководството бяха предложени и утвърдени Цветина Радкова, Поля Кръстева и Снежана Ангелова.

Прочетете също:

Как се разпределят мандатите от Плевен в 48 НС

Деветте мандата от област Плевен в 48 НС се разпределят между шест от партиите, преминали ...