Акценти
Начало / Крими / Жена пострада тежко след челен удар на автомобил в мантинела

Жена пострада тежко след челен удар на автомобил в мантинела

Около 12:50 часавчера, 8 октомври, е станала тежка катастрофа на пътя Плевен – Ловеч, съобщават от МВР Плевен. При оглед на място екип на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР е установил, че водачът на „Субару“ – 48-годишна, след ляв завой, е изгубила управление над автомобила. Колата напуска платното за движение в дясно по посоката си на движение, след което навлиза в разделителен остров между двете платна и се удря челно в мантинела. При ПТП е пострадал пътник в автомобила – 42-годишна.

За изваждане на ранената от огънатите ламарини съдействие са оказали служители от РСПБЗН – Плевен. Жената е транспортирана в ЦСПМ – Плевен, където е установено, че има фрактура на пет ребра и контузия на бял дроб. Пострадалата е настанена в клиниката по травматология, без опасност за живота.

Водачът е изпробван за употреба на алкохол  с техническо средство „Алкотест дрегер“, като пробата и е отрицателна. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен.  Образувано е досъдебно производство,по което работата продължава.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...