Акценти
Начало / Крими / Жена пострада при пожар, апартамент, постройка и автомобил гасиха огнеборците

Жена пострада при пожар, апартамент, постройка и автомобил гасиха огнеборците

На 26 септември 2019 година в 17:53 часа в РС ПБЗН – Плевен е постъпил сигнал за пожар в апартамент в Плевен на улица „Одеса“, казаха от полицията. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение в битов ел. уред – сешоар. Унищожени са мебели, техника и имущество. Пострадала е 20 годишна вдишвайки газ, дим или токсични пари. Пламъците са потушени от служители на плевенската служба.

На 26 септември 2019 година в 18:08 часа в У ПБЗН – Долна Митрополия е постъпил сигнал за пожар в селскостопанска постройка в град Долна Митрополия. Предполагаемата причина за произшествието е детска игра. Пострадали хора няма. Унищожени са покривна конструкция 20 кв.м. и 6 бали фураж. Пожарът е погасен от  служители на  У ПБЗН – Долна Митрополия.

На 27 септември 2019 година в 01:19 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Опел Вектра”в село Върбица. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожен е двигателен отсек. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...