Начало / Крими / Жена пострада при пожар, четири къщи горяха в Плевенско

Жена пострада при пожар, четири къщи горяха в Плевенско

На 16 септември 2019 година при пожар в частен дом в село Кулина вода пострада 63-годишна жена, информираха полицаите. Сигнал за произшествието в РС ПБЗН – Белене е постъпил в 01:45 часа. Причините за инцидента са в процес на установяване. Унищожени са покривна конструкция 100 кв.м., мебели, бяла, черна и компютърна техника. Пламъците са потушени от служители на местната служба с един автомобил.

На 14 септември 2019 година в 10:33 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен – РС ПБЗН – Кнежа е съобщено за пожар в къща в село Долни Луковит на улица „Братя Миладинови“.   Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожени са таванска конструкция 20 кв.м; домашно имущество – дрехи, малоценни уреди, хранителни продукти. Пострадали хора няма. Пожарът е локализиран и овладян от екип на РС ПБЗН – Кнежа.

На 14 септември 2019 година в 10:56 часа в РС ПБЗН – Кнежа е получена информация за пожар в частен дом в село Бреница на улица „Искър“. Предполагаемата причина за произшествието е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 6 кв.м покривна конструкция. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Кнежа.

На 15 септември 2019 година късо съединение е причинило пожар в къща в град Белене на улица „Гео Милев“. Унищожени са техника, домашно обзавеждане и мебели. Опушени са стени 25 кв.м. Пострадали няма. Пожарът е потушен от служители на РС ПБЗН – Белене.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...