Акценти
Начало / Крими / Жена загина на място при катастрофа

Жена загина на място при катастрофа

28-годишна жена е загинала на място при катастрофа в село Горна Митрополия. Инцидентът е станал в 2.40 часа тази сутрин, уточняват от полицията.

При движение с несъобразена скорост при ляв завой по ул. „Георги Бенковски” в селото управляваният от 34-годишен плевенчанин ,,Мерцедес” се е обърнал на платното. Возещата се на предната дясна седалка 28-годишна жена от селото, която е била без обезопасителен колан, е намерена починала на място. Водачът е транспортиран в Плевенската Университетска болница и е хоспитализиран под наблюдение в Неврохирургично отделение без опасност за живота.

Нанесени са значителни материални щети по автомобила, а причина за инцидента е движението с висока скорост. По случая е уведомен дежурен прокурор в Окръжна прокуратура Плевен, образувано е досъдебно производство.

Друг инцидент, станал около 14.00 часа вчера, се размина по чудо без фатален изход. На пътя между селата Гостиля и Ставерци, отново при движение с несъобразена скорост, водачът на ,,Пежо” е изгубил контрол над автомобила, напуснал е пътното платно и се е блъснал в крайпътно дърво. 31-годишният шофьор от Търговище е прегледан в Университетската и е освободен без опасност за живота.

И по този случай е уведомен дежурен прокурор – в Районна прокуратура Плевен, образувано е досъдебно производство.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...