Начало / Политика / Емил Михайлов е кандидатът на СДС за кмет на Белене

Емил Михайлов е кандидатът на СДС за кмет на Белене

Емил Михайлов е кандидатът на СДС за кмет на Белене. Той беше представен от лидера на партията БожидарЛукарскина пресконференция в Плевен. На събитието присъстваха областният и общинският ръководител на партията, както и активисти. Михайлов е подкрепен и от други сили на Реформаторския блок – Движение „България на гражданите” и ДСБ. „Радвам се че имаме такава достойна кандидатура в такова знаково място, каквото е Белене, каза Лукарски.

По думите на Михайлов когато времената са трудни, СДС и десните партии са тези, които са намирали и винаги намират добри решения. „И аз смятам, че точно сега е възможността, въпреки краткостта на мандата – само две години, да се опитаме да намерим добри решение за Белене като град”, посочи той.  Белене ще продължи да бъде тема и в следващите години, най-малкото затова, че се готви нова енергийна стратегия, т. е. още няколко години беленчани ще бъдат зомбирани със съдбата на атомната централа, смята Михайлов.

И добави, че е  време да се търсят начини за друго решение на беленските проблеми, на това хората от града да имат поминък, работа и високи доходи. „Това е нашият стремеж. Десните партии, които имат структури в Белене, от години работят заедно и са обединени”, каза още Михайлов, който се надява на победа в кампанията .

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...