Акценти
Начало / Последни новини / Емоция на две гуми предстои този уикенд край Плевен

Емоция на две гуми предстои този уикенд край Плевен

След близо месец пауза, състезателите на две гуми отново ще си дадат спортна среща в летищен комплекс „Долна Митрополия” в близост до град Плевен за втория кръг на Европейския шампионат по СуперМото и четвъртия кръг на Балканския шампионат по мотоциклетизъм на писта. Това съобщават от Българската федерация по мотоциклетизъм.

Дъждът маркира темпото и представянето на състезателите от Европейския шампионат по СуперМото в ранния април по време на първия кръг от шампионата и въпреки това състезанията бяха повече от интересни и напрегнати. Такива се очертава да бъдат те и сега.

След един старт през април в Плевен и два старта в Серес, Балканският шампионат по мотоциклетизъм на писта продължава отново в Плевен, като от него остават още не-малко интересни дестинации – Мотопарк Румъния (юни), отново Серес (юли) и два старта в Плевен през октомври.

Програмата за уикенда в Плевен включва тренировки в събота, а в неделя официалното откриване на състезанието е в 11:00, след което са и стартовете в различните класове.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...