Акценти
Начало / Политика / Емил Костадинов: БСП е в състояние да бъде непреодолима преграда пред връщането на ГЕРБ във властта

Емил Костадинов: БСП е в състояние да бъде непреодолима преграда пред връщането на ГЕРБ във властта

Седем народни представители от Коалиция за България  тази вечер ще имат срещи с общинскитеБСП-лого ръководства  и с обществеността на седем общини от Плевенска област. Това съобщи  председателят на Областният изборен щаб Васил Антонов. Сред тях е зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова, която ще има срещи в Левски и Долни Дъбник. Председателят на Комисията по инвестиционно проектиране – Емил Костадинов, ще има възможност да се срещне с представители на строителната гилдия в Плевен от 18 часа. Иван Иванов –  народен представител от Коалиция за България от Шумен, ще бъде в Гулянци. Д-р Пламен Славов  – председател на Комисията по вероизповеданията ще е в Горна Митрополия и Долна Митрополия, където ще има конкретни срещи в два от храмовете. Калин Милчев, който е депутат от Пловдивския избирателен район ще е на среща с обществеността в община Пордим. Васил Антонов и Петър Дулев ще бъдат в община Никопол.

Депутатът Емил Костадинов, който е и организационен секретар в БСП, подчерта, че всички участници в листата за кандидат-евродепутати на Коалиция за България вече повече от седмица  провеждат  срещи с избирателите. „Това е нашият ясен сигнал, че търсим оценката на хората за ситуацията в страната и евентуално  кореция на поведението си, включително и парламентарно. Правим го с оглед нашата решимост да бъдем първа политическа сила на предстоящите европейски избори. Но и заради ключово важното  значение за България, че именно БСП е силата, която е в състояние да постави непреодилима преграда  към връщането на ГЕРБ във властта”, изтъкна Емил Костадинов.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...