Акценти
Начало / Крими / Екипи на Пожарната са оказвали съдействие за преодоляване на последствията от усложнената зимна обстановка в област Плевен

Екипи на Пожарната са оказвали съдействие за преодоляване на последствията от усложнената зимна обстановка в област Плевен

През изминалото денонощие продължиха действията на екипите на РДПРБЗН – Плевен и  полицията за оказване съдействие на местните власти в областта при преодоляване на последствията от усложнената зимна обстановка, съобщиха от МВР Плевен. В Оперативния център на регионалната дирекция, както и в местните пожарни служби са получени множество сигнали, предимно за паднали дървета и клони, отстраняване на опасни предмети, както и за необходимостта от захранване с ток с бензинови агрегати на различни обществени сгради.

Към момента няма данни за бедстващи или застрашени хора.

На 6 февруари 2020 година технически помощи са извършени в Плевен местността Кайлъка, ж.к.„Сторгозия”, ж.к.„Мара Денчева”, в центъра на село Деков, на път между село Новачене и село Любеново, път село Стежерово – град Свищов.

В 07:19 часа служители от РСПБЗН-Плевен отстраниха паднало дърво върху лек автомобил „Ауди-А4” в плевенския квартал  „Сторгозия”. При инцидентите пострадали хора няма.

На 17:20 часа служители на РСПБЗН-Плевен са подавали ток с бензинов агрегат на комплекс за социални услуги „Свети Мина” в град Пордим. Към момента екипи на пожарните служби работят по ликвидирането на различни сигнали за произшествия в цялата област.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...