Акценти
Начало / Новините в снимки / Една успешна година изпращат от ОДЗ „Снежанка“ в Плевен

Една успешна година изпращат от ОДЗ „Снежанка“ в Плевен

Равносметка на изминалата година направиха от ОДЗ №7 „Снежанка“ в Плевен. Поглед към отиващата си вече 2015-а показва, че там се проведоха редица събития, които останаха в сърцата на децата от всички групи. Годината започна с отбелязване на Деня на водата с поздрав към Басейнова дирекция за управление на водите – Дунавски район с център Плевен. Акордеонисти от НУИ „Панайот Пипков“ с ръководители Румен Тодоров и Ценка Тодорова бяха специални гости на детската градина. Децата имаха възможността да се запознаят от близо и с един специален представител на птиците – сокола Хармаяни.
Взехме активно участие в Осма национална конференция по предучилищно образование „Водим бъдещето за ръка към света на мечтите“, отбелязват от детското заведение.
Децата направиха и редица походи, сред които автопроход „От любов към България“, посещение на пещера „Проходна“, а междувременно посетиха и бившото ШЗО в Плевен.
Футболистите на ОДЗ №7 „Снежанка“ спечелиха второ място на турнир по футбол детски градини – 2015г.
В благотворителен концерт „Моята България“ децата от всички групи се изявиха с песни за България и народни танци, а накрая концертът завърши с кръшно дунавско хоро.
През отиващата си вече година директорът на детското заведение – г-жа Людмила Гатева, бе удостоена с почетно отличие „Неофит Рилски“. Г-жа Галина Трифонова – главен учител, бе удостоена с грамота за принос в областта на образованието от Община Плевен. С грамоти бяха отличени и ресурсният учител г-жа Десислава Пенчева и старши учител г-жа Валентина Ненкова за участие в областната конференция по предучилищно образование. Заедно с всичко това най-малкият участник в турнира по шах „Търновската царица“ Нора Рашева спечели второ място.
Имахме спектакъл „Есен в гората“, Седмицата на четенето и много конкурси, отбелязахме 21 години по програма „Стъпка по Стъпка“ и много други празници, които развълнуваха детските сърца, допълват от детското заведение.

Снимки: ОДЗ „Снежанка“

Следваща Предишна
ОДЗ Снежанка
ОДЗ Снежанка 6
ОДЗ Снежанка 5
ОДЗ Снежанка 4
ОДЗ Снежанка 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ОДЗ Снежанка военни
ОДЗ Снежанка 3
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...