Акценти
Начало / Крими / Един неправоспособен и двама без книжка засечени да шофират

Един неправоспособен и двама без книжка засечени да шофират

На 22 октомври 2016 година в 14,30 в село Крушовица служителите от РУ Долни Дъбник спират „Ситроен Джъмпер“, с водач 63-годишен местен жител. При извършената проверка установяват, че управлява без да притежава СУМПС /неправоспособен/. Нарушението е  в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в законна сила на 25 януари 2016 г.

На 20 октомври, около 21,40 часа в град Белене на кръстовището на улица „Възраждане“ и улица „България“ служители на РУ – Белене спират лек автомобил „Опел Астра“. При проверка на водача – 25-годишен от село Дойренци, е установено, че управлява МПС без  свидетелство в едногодишен срок от наказването му по административен ред.

Пак на 20 октомври, около 15,30 часа в град Левски на улица „Ангел Кънчев“ служители на РУ – Левски спират лек автомобил „Мерцедес Е 270“ и установяват, че водачът – 17-годишен местен жител, е без свидетелство за управление в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 25 май 2016 година. Срещу тримата нарушители са започнали бързи производства.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...