Акценти
Начало / Икономика / Единадесетокласничка от ПГРТО – Плевен  поема за ден управлението на водеща компания

Единадесетокласничка от ПГРТО – Плевен  поема за ден управлението на водеща компания

Ирен Петрова, единадесетокласничка в Професионалната гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване в Плевен за един ден ще бъде управител на известен хипермаркет в нашия град. Ученичката в специалност „Икономика и мениджмънт” ще вземе участие в провеждането на Националната инициатива „Мениджър за един ден” 2017.

Тази  година събитието ще се проведе на 12 октомври 2017 г.  в цялата страна под надслов „Вдъхнови бъдещето“. Партньори отново ще бъдат министерства, общини и български и международни компании.Ученици от цялата страна ще преживеят един реален работен ден в малки и големи компании, държавни и общински институции. Освен че предлага възможности за ефективна професионална ориентация, за много от младите хора това преживяване оставя незабравим отпечатък за цял живот и е първа стъпка в тяхната успешна реализация на все по- конкурентния пазар на труда.

Ирен кандидатства и е одобрена за позицията   и очаква с нетърпение да заеме отговорната длъжност, за да тества своите умения в една от водещите компании в града ни и да се учи директно от мениджърите й, съобщават от ръководството на ПГРТО – Плевен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...