Акценти
Начало / Икономика / Единадесетокласници от ДФСГ „Интелект” работиха днес в Областната администрация

Единадесетокласници от ДФСГ „Интелект” работиха днес в Областната администрация

Единадесетокласниците Георги Павлов и Ванеса Панайотова от ДФСГ „Интелект” прекараха един работен ден в Областна администрация Плевен, информират от Областната администрация. Младежите бяха приети от Областният управител Ралица Добрева, която ги запозна с отговорностите на заеманата от нея длъжност и спецификата на работата на администрацията. Госпожа Добрева насърчи интереса на Георги и Ванеса към дейността на държавната администрация и подчерта, че професионализмът, коректността и прозрачността са определящи за ефективното й функциониране.

„От първия ми ден като областен управител не съм прекъсвала контактите си с гражданите. Факт е, че се срещам с хората ежедневно, не само в дните, определени като приемни за гражданите. За мен тази близка комуникация е изключително важна с оглед на принципа на прозрачност, който, още с встъпването си в длъжност обявих, че ще спазвам. Надявам се работният ден, прекаран в Областна администрация Плевен да ви мотивира да приемете тази опция като добър старт на вашата бъдеща кариера.”, каза областният управител Ралица Добрева.

Посещението на младежите бе част от  инициативата „Интелект в управлението на бизнеса”, партньор в която стана Областният управител на Плевен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...