Акценти
Начало / Общество / Евродепутатът Илхан Кючук откри детска площадка в жк „Сторгозия”

Евродепутатът Илхан Кючук откри детска площадка в жк „Сторгозия”

Евродепутатът  Илхан Кючук от Обнови Европа/ДПС, народният представител Велислава Кръстева и представители на областната структура на ДПС откриха днес обновена детска площадка в жк „Сторгозия”.

Площадката е изградена на общински терен, а средствата за новите съоръжения и обновяването на старите са дарени от лидера на Млажежкото ДПС и  водач на групата на ДПС в Европейския парламент Илхан Кючук.

„Детската площадка е скромен подарък в знак на благодарност към плевенската организация за  постигнатите огромни резултати на последните европейски избори, каза при откриването Илхан Кючук. –  За нас връзката местна власт – централна власт – парламентарно представителство – европейски парламент винаги е била от съществено значение и така ще продължи. ДПС цени изключително присъствието си в Плевенска област и конкретно в община  Плевен. Затова имаме амбицията, че на тези местни избори можем да  променим Плевен за по-добро. Имаме  компетентни и подготвени млади хора и хора с опит, които могат да  допринесат за развитието на плевенска община”, подчерта евродепутатът.

„Виждаме едно красиво бижу на доста неугледен тоалет, какъвто представлява градската среда в Плевен. С това искаме да дадем знак за  основните ни приоритети в местните избори, специално за община Плевен. Смятаме, че тук диалогът трябва да бъде за качеството на живот, за това, което  местната власт прави за своите граждани и за това, което ние ще искаме да постигнем, присъствайки много активно и сериозно в Общинския съвет в Плевен”, подчерта от своя страна народният представител на ДПС от нашия регион Велислава Кръстева.

Идеята за обновяването на детската площадка до бл. 72 в жк „Сторгозия” е нейна и е приета безрезервно от евродепутатът Илхан Кючук. Замисълът е още от времето на европейските избори. За откриването й беше избран символичен ден – на 21 септември се отбелязва Световния ден на мира. Това нашият подарък за Плевен и за квартал „Сторгозия” , каза Илхан Кючук, прерязвайки лентата на обновеното съоръжение.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...