Акценти
Начало / Здравеопазване / Д-р Николай Хинков е новият член на екипа на ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“

Д-р Николай Хинков е новият член на екипа на ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“

 

Д-р Хинков е специалист в областта на жлъчно-чернодробна, лапароскопска и детска хирургия

Към висококвалифицираният екип на ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“ се присъедини още един доказал се в своята област медик – д-р Николай Хинков. Неговата богата експертиза включва жлъчно-чернодробна, лапароскопска и детска хирургия.

Горда съм, че д-р Хинков вече е част от екипа на „Св. Панталеймон – Плевен“. Вярвам, че с неговите знания, умения и опит той ще допринесе много за развитието на ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“, а ние, от своя страна, ще предложим на пациентите си грижата на един много изявен в областта си лекар“, сподели д-р Елиза Георгиева, основател и управител на МБАЛ и ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“.

Д-р Хинков е завършил Медицинския университет в Плевен, като специализира хирургия и по-късно придобива допълнителна специалност по детска хирургия. Богатият му професионален опит включва специализация по лапароскопска хирургия в Германия, Словения, Австрия и България; по съдова хирургия в МБАЛ „Национална кардиологична болница“ и по спешна хирургия в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

Д-р Хинков извършва прегледи в ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“ след предварително записване на тел. 064/602020 и 064/872020. Хирургът работи с Националната здравноосигурителна каса.

МБАЛ и ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“ са водещи за централна и северна България лечебни заведения. Те налага нов модел на качествено медицинско обслужване, комбиниращ три комплексни фактора – водещи в областта си медици, високотехнологична апаратура и лично отношение към пациента. Многопрофилната болница разполага с три корпуса и 12 клиники и отделения. ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“ предоставя възможност за първични и консултативни прегледи по всички медицински специалности.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...