Акценти
Начало / Здравеопазване / Д-р Мая Петрова е „Служител на годината” на РЗОК – Плевен

Д-р Мая Петрова е „Служител на годината” на РЗОК – Плевен

За втора поредна година РЗОК-Плевен проведе вътрешноведомствен конкурс за избиране на най-добрия служител за изминалата година. Целта на конкурса е колегите сами да определят този, който да бъде отличен за своя професионализъм, предприемчивост и находчивост, проявени през изминалата година, както и заради чисто човешките си качества. След проведено гласуване, с най-висок резултат се отличи д-р Мая Цанкова Петрова, контрольор в сектор „Договаряне и предварителен контрол на извънболнична медицинска и дентална помощ”.

На церемония в сградата на РЗОК директорът на Здравната касата д-р Пенка Стефанова връчи грамота „Служител на 2017г.“, както и специална поощрителна награда.

Д-р Петрова е дългогодишен служители на касата, започнал работа в РЗОК-Плевен през 2004г., като след кратко напускане на институцията от 2016 г. отново е служител в нея. Магистър със специалност „Медицина“, семейна с едно дете. Д-р Петрова е уважавана от колегите си както за професионализма, така и заради своята отзивчивост, принципност и позитивизъм, с което печели симпатиите не само на колектива, но и на договорните  партньори.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...