Акценти
Начало / Политика / Д-р Калин Поповски ще води воеводите в Плевенско през следващите три години

Д-р Калин Поповски ще води воеводите в Плевенско през следващите три години

Д-р Калин Поповски е избран за председател на Областния комитет на ВМРО в Плевен. Негов заместник ще е Михаил Георгиев, секретар на областната структура е Силвия Спирова. Това реши областната отчетно-изборна конференция на ВМРО, която се проведе днес в Плевен.  В избора участваха 54 делегати от областта.

Новоизбраният Областен комитет, в който влизат още Цветомир Цветанов, Христо Илиев и Иво Трифонов,  избра областна контролно-ревизионна комисия с председател Йотко Йотов.

Новото ръководство е с мандат три години.

В него има сериозно представителство на малките общини от област Плевен, подчерта новият председател д-р Калин Поповски.  Имаме сериозни амбиции да разширяваме структурите си в областта, като главната ни цел е достойно представяне на предстоящите паламентарни избори, каза още той.

Д-р Калин Повоски вече е оглавявал областната структура на ВМРО – Плевен в продължение на седем години. През 2010 г.  той беше изместен от лидерския пост от Атанас Филчев.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...