Начало / Общество / Дядо Коледа изненада с весел празник и много подаръци децата в приемни семейства

Дядо Коледа изненада с весел празник и много подаръци децата в приемни семейства

С нетърпение и широки усмивки децата, настанени в приемни семейства в община Плевен, посрещнаха Дядо Коледа в МОЛ Панорама. Заедно с тях на празника бяха децата от Центъра за настаняване от семеен тип в жк. „Сторгозия“. Това стана възможно благодарение на инициативата на ЖЕНИ ГЕРБ Плевен.

Малките таланти от вокална група „Арлекино” към читалище „Съгласие“ направиха очакването приятно, а песните и танците си внесоха коледното настроение в сърцата на деца, родители и гости.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Благодарение на събраните средства от благотворителния коледен базар, провел се ден преди това във фоайето на Драматичния театър, дамите от ГЕРБ осигуриха присъствието на най-чаканият гост по Коледните празници – самият Дядо Коледа, който пристигна  с пълна торба подаръци за всички послушни дечица, сподели Даниела Гонкова, от ЖЕНИ ГЕРБ.  Развълнуван от грейналите усмивки на лицата на децата Добрият Старец развърза чувала и от него извади подарък и добра дума за всяко дете на Коледния празник.

И за да бъде преживяването освен вълнуващо, също и вкусно ЖЕНИ ГЕРБ бяха подсигурили и почерпка за всички присъстващи с помощта на възпитаниците на Професионална гимназия по туризъм в Плевен. За доброто настроение на малки и големи, също благотворително, се погрижи за озвучаването на празника Анатоли Николов.

Снимки: Жени ГЕРБ

prasnik 7

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...