Акценти
Начало / Крими / Дъщерята на изчезналия Йоско Исаев: Не е искан откуп за баща ми

Дъщерята на изчезналия Йоско Исаев: Не е искан откуп за баща ми

Дъщерята на плевенския бизнесмен, който е в неизвестност от 22 дни – Йоско Исаев, заяви, че баща ѝ не дължи пари на никого, а финансовите му взаимоотношения били само с банки. Тя посочи, че имат едно кафене в Плевен и отдават магазини под наем.

„Не е имал симптоми на депресия. Беше притеснен, но не можем да говорим за депресия“, каза още в предаването „Здравей, България“ на Нова ТВ дъщерята на Исаев – Виктория.

Тя заяви, че досега никой не се е свързвал със семейството, за да поиска откуп.

Последните следи от Йоско Исаев се губят в столичния квартал „Мотописта“. Там е намерен джипът му, дни след като на 10 септември бизнесменът изчезва. Сигнал за това подава жена му. На 14 септември ОД на МВР в Плевен го обявяви за издирване. Преди да изчезне Исаев имал среща с бизнеспартньора си Роберт Трейн. Седмици след като Исаев изчезва МВР обявява и Трейн за издирване, защото не го открива на адреса му в София.

Говорителят на Софийската градска прокуратура (СГП) Павел Панов е потвърдил пред Vesti.bg, че е започнало разследване за отвличане на Йоско Исаев. Делото било образувано малко след като постъпил сигналът за изчезването на 50-годишния мъж. То се води срещу неизвестен извършител, но според разследващите има данни за отвличане.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...