Акценти
Начало / Общество / Дъждове носят малка прохлада в Плевен

Дъждове носят малка прохлада в Плевен

Днес ще преобладава време със значителна облачност. Преди обяд на отделни места в северозападните райони ще превали и прегърми. След обяд ще се развива мощна купеста облачност и късно след обяд в крайните северозападни райони, вечерта и през нощта срещу вторник и в централните части на Северна България ще превали и прегърми, информират от НИМХ – филиал Плевен. Ще духа слаб до умерен вятър от север, северозапад. Максималните температури ще бъдат между 29 и 32 градуса. За Плевен – максимална температура 31 градуса.

Във вторник ще има значителна облачност с превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад. Минималните температури ще бъдат между 18 и 21 градуса. Максималните температури ще бъдат между 25 и 28 градуса, за Плевен – максимална температура 27 градуса.

В сряда преди обяд отново ще преобладава време със значителна облачност и превалявания от дъжд. След обяд валежите ще спират от запад на изток и облачността ще намалее. Ще духа слаб вятър от североизток. Минималните температури ще бъдат между 16 и 19. За Плевен се очаква минимална температура 18 градуса. Максималните температури ще бъдат между 25 и 30 градуса. За Плевен – максимална температура 26 градуса.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...