Акценти
Начало / Образование / До 20 февруари „Заедно в час” набира кандидати  за учители от Плевен

До 20 февруари „Заедно в час” набира кандидати  за учители от Плевен

Само за четири месеца “Заедно в час” получи над 1300 кандидатури за участници в програмата си за професионално и лидерско развитие. Това е близо два пъти повече в сравнение със същия период миналата година, което показва сериозен ръст на интереса към програмата и към учителската професия.

Кампанията за набиране на участници в програмата продължава до 20 февруари, а кандидатстването става с онлайн формуляр на сайта на “Заедно в час”. Няма изискване кандидатите да имат педагогическа правоспособност и предишен преподавателски опит – тях участниците придобиват в рамките на програмата. Необходима е завършена минимум бакалавърска степен до септември 2019 г.

Одобрените кандидати ще започнат работа като учители от септември 2019 г. в 11 региона на страната – Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Разград, София град, София област и Стара Загора. Преди това те ще преминат интензивно обучение и подготовка за преподаване на ученици по специално разработената от “Заедно в час” програма, одобрена от Министерството на образованието и науката.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...