Начало / Политика / До часове правителството на Орешарски ще падне, прогнозираха от плевенската ГЕРБ

До часове правителството на Орешарски ще падне, прогнозираха от плевенската ГЕРБ

„Събитията около Парламента не са плод на случайни действия, това Народно събрание вече не може да действа и след днешните събития, за мен е въпрос на часове правителството на Орешарски да падне. Инатът, който проявяват БСП и ДПС, само ще доведе до ескалация на напрежението и превръщането на мирните протести в нещо, което може да стане много сложна ситуация. Опасяваме се да не се повторят събитията от февруари 1997 год.”, това прогнозира днес пред журналисти народният представител от ПП ГЕРБ Владислав Николов.

Според него, каквато е и позицията на цялата плевенска общинска организация на ГЕРБ, това правителство няма да реши нито един проблем, защото хората му нямат доверие и не искат то да решава проблемите им.

По отношение на единството в партията, Николов заяви: „Всички приказки, които се говорят, че в ГЕРБ има разцепление, не са верни, такова нещо няма. Цветан Цветанов за нас никога не е бил спорна фигура, и сега не е. Доверието към нас не е изчерпано, дори напротив – то се засилва с всеки изминал ден”, заяви още народният представител. Доказателство в подкрепа на това той даде с факта, че за последната седмица молби за приемане в плевенската организация на партията са подали 70 души, предимно млади хора на средна възраст около 35 години. От началото на годината пък по своя воля са напуснали единици. А причината за това им решение е най-вече, защото са започнали работа в структури, в които не е допустимо партийното членство в която и да е партия, обясни още Владислав Николов.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ , НО ТИЯ КРАДЦИ НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ . АФИОТ ДО МАФИОТА СА