Начало / Крими / Домашно имущество и 1 200 бали слама изгоряха при пожар

Домашно имущество и 1 200 бали слама изгоряха при пожар

пожарТри големи пожара са гасили огнеборци от Плевен и червен бряг през последното денонощие, съобщават от пресцентъра на полицията в Плевен. На 26 януари 2015 година в 15:14 часа е съобщено за пожар в къща в село Коиловци. До пристигането на екипа от РСПБЗН-Плевен са унищожени 16 кв.м. покривна конструкция, мебели, бяла, черна и компютърна техника. При огледа е установено, че причина за инцидента е строителна неизправност.

На 27 януари 2015 година в 04:24 часа е получено съобщение за пожар в складово помещение в бивш склад на Търговия на едро в град Червен бряг, при който са изгорели 1200 броя бали слама. Причината  за произшествието е в процес на установяване.  Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН – Червен бряг.

На 27 януари 2015 година в 05:39 часа е съобщено за пожар във вила във вилната зона на град Червен бряг. Пламъците са унищожили 2 кв.м. покривна конструкция и домашно имущество и са опушени 200 кв.м. стени. Причините са в процес на установяване.  Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН – Червен бряг.

Прочетете също:

Мъж и жена са задържани за кражба на пари от кутия за дарения в Гулянци

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Никопол е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ ...