Акценти
Начало / Политика / Безработицата – основен проблем за жителите на Славяново

Безработицата – основен проблем за жителите на Славяново

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Проблемът с безработицата, който е особено тежък за хората, които са останали без трудова заетост в края на своя професионален път, е бил акцент в срещата на народния представител Владислав Николов в Славяново вчера. Според присъстващите се наблюдава и тенденция към увеличаване на броя на младите, които се превръщат в трайно безработни в малко градче като Славяново. Това в повечето случаи ги принуждава да бягат в големия град или в чужбина. И така Славяново започва да се обезлюдява. Интерес е проявен и към възможностите за санитаране на еднофамилните жилища. Владислав Николов е обяснил, че средства за саниране на енофамилни жилища са предвидени за следващите години. През 2015 г. Програмата за енергийна ефективност е насочена към панелните блокове.

На срещата в Славяново са присъствали  областният управител Ралица Добрева и общинските съветници Мартин Митев и Даниела Гонкова.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...