Акценти
Начало / Последни новини / Днес Партизан излиза срещу Хебър за купата на България

Днес Партизан излиза срещу Хебър за купата на България

Днес в Червен бряг, Партизан е домакин на Хебър (Пазарджик). Двубоят е от втория предварителен кръг на футболният турнир за купата на България. Селекцията на играещия треньор Любомир Иванов започна участието си с победа – 5:2 в Гулянци над местния Вихър. Червенобрежкият тим участва в първенството на Северозападната Трета аматьорска лига. Пазарджиклии пък се състезават в шампионата на Втора професионална лига. За тях срещата в Червен бряг ще е първа в надпреварата за националната купа.

Днешният двубой ще ръководи главния съдия Димитър Желязков от Силистра. Асистенти ще са съгражданина му Теодор Петров и Димитър Димитров от Добрич. Резервен съдия е Стилян Колев – Велико Търново. Работата на реферите зорко ще следи Владимир Владимиров от Кюстендил.

Регламентът предвижда срещата да завърши с победител. Ако такъв не бъде излъчен след редовните 90 минути, ще се играят продължения. Ако и след приключването им резултатът остане равен, ще се изпълняват дузпи до определяне на победител. Станалият такъв ще е домакин в 1/16 финалите на турнира на Арда (Кърджали).

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...