Акценти
Начало / Икономика / Днес обявяват победителите от конкурса „Влез в час с данъците”

Днес обявяват победителите от конкурса „Влез в час с данъците”

Днес на пресконференция от 11 часа в София Националната агенция по приходите ще обяви победителите в конкурса „Данъците, без които не можем“. Шестима ще са щастливците, които ще получат предметни награди.

Класираните на първите места в двете категории на конкурса – текстова и визуална, ще спечелят мобилен телефон, а тези на второ – таблет. За третите наградата е електронен четец. Победителите в конкурса ще бъдат обявени от представители на журито, част от които са ТВ- водещият Део, актрисата Силвия Лулчева и моделът Диляна Попова.

Конкурсът „Данъците, без които не можем“ е част от образователната кампания на НАП „Влез в час с данъците“, която се проведе с подкрепата на Министерство на образованието и науката и програма „Глобални библиотеки“. В рамките на учебната година се проведоха над хиляда срещи между служители на НАП и около 22 000 ученици  от цялата страна. Близо 100 данъчни служители се срещнаха с младежи на възраст между 14 и 18 години от 98 общообразователни училища  в 28-те областни града в страната.

Вече е известен победителят на публиката – 8-годишния Венцислав Георгиев от Русе, който спечели iPad.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...