Начало / Общество / Информативен семинар на JCI България ще проведе днес в Плевен

Информативен семинар на JCI България ще проведе днес в Плевен

Днес в  Плевен ще се състои информативен семинар на JCI България. Семинарът ще започне 18:30 часа в ресторант Тао, който се намира на ул. Димитър Константинов 27 ет.8 (Бизнес център Генимекс).

Целта на срещата е да се основе JCI Плевен.

JCI е международна неправителнствана младежка организация с над 170’000 членове в над 124 държави по света. Junior Chamber International (JCI) обединява млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Тя е създадена през 1944 г. в щата Мисури (САЩ).

Мисията на организацията е да стимулира младежката активност, да свърже младите хора имащи идеи, като същевременно подпомага тяхното личностно и професионално развитие.

Организацията се развива на територията на България от 2011 година, като към момента е в 4 от големите градове в страната – София, Пловдив, Варна, Свищов, като е отговорна за редица събития – от бизнес семинари и кариерни форуми до благотворителни инициативи и културни дейности.

Към момента има трайно установени взаимоотношения с Европейскатаадминистрация, Уницеф, Президентството на Република България и редица неправителствени организации.

На семинара ще присъстват инициаторите на събитието Мastermind Seven, както и президента на организацията за България Петър Дяксов – всеки от които специалист в своята област – от IT предприемачесво и маркетинг до архитектура и търговия на финансовите пазари.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...