Акценти
Начало / Общество / Днес в Кайлъка откриват Summer End camp- Сбогом лято 2016

Днес в Кайлъка откриват Summer End camp- Сбогом лято 2016

В 11 часа на Бригадирската поляна в парк „Кайлъка” днес ще бъде поставено началото на инициативата Summer End camp- Сбогом лято 2016. Организатор е  Младежкият общински парламент в Плевен.

От 8 до 11 септември (включително) на Бригадирската поляна ще има серия от интересни прояви и занимания за малки и големи.

Днес в 11 часа са заниманията с рисуване, апликаци и оригами. От 15:30 часа започват турнири по белот, шах и  „Не се сърди  човече”. От 19 часа за любителите на българското кино започва кино вечер с прожекция на филмите „С деца на море”, а след това „Тилт”. Входът за киното е 1 лв.

Ето какво съдържа програмата в следващите дни:

На 9 септември от 14:00 часа започват турнири по волейбол и  футбол . От 17 часа е началото на демонстративен мач на девойките от  ФК „Гунди“ с треньор Сотир  Пецанов . От 19:30 часа е концертът на  група taking heed, а преди  тях  сцената ще подгрее малкият Мартин Малкодански.

На 10 септември  от 11:00 часа ще бъде  открит Пиратски ден. Малки  и големи  ще изработват пиратски маски и  шапки, а след това ще търсят пиратско съкровище. От 19 часа предстои  втората кино  вечер с класиката „Войната на таралежите” и „Баш майстора”.

На 11 септември  от 11:00 часа ще бъде открита театрална работилници, а от 19:00 часа ще започне финалният концерт „Сбогом лято 2016“.

Организаторите на инициативата обещават много  награди както за малки, така и за големи

Събитието се реализира със съдействието на: Община Плевен, Областна администрация Плевен, Образователен център „Комлед”, Кафе клуб „ Umbrella”.

 

Прочетете също:

Община Плевен проучва възможността да се ползва непитейна вода за захранване на Каскадата

Ръководството на местната администрация в Плевен възложи проучване на възможността за захранване на Водната каскада ...