Акценти
Начало / Здравеопазване / „ДКЦ Св. Панталеймон“ разполага с кабинет по хипноза и хипнотерапия

„ДКЦ Св. Панталеймон“ разполага с кабинет по хипноза и хипнотерапия

Комплексна грижа за здравето получават пациентите на  ДКЦ и „МБАЛ Св. Панталеймон“.  Там вече функционира и кабинет по хипноза и хипнотерапия.

Психолог и сертифициран хипнотерапевт оказва помощ на пациенти и хора с проблеми.

Хипнотерапията е психотерапия, при която се прилага хипноза. Хипнозата се използва както като основна, така и като допълваща терапевтична техника. Намира широко приложение и повлиява голям диапазон от проблеми и състояния.

Хипнотерапията е подходяща за приложение и във всяка област на медицината. Тя е сравнително бърз и деликатен метод за подпомагане на лечението, основаващ се на  естествените за всеки човек способности за навлизане в състояния на променено съзнание.

Даниела Кермова, психолог и сертифициран хипнотерапевт, помага при понижаване и контрол на  стреса, терапия при депресии; панически атаки и тревожност, психосоматична симптоматика, хронични заболявания, хронични болки, главоболие и мигрена; дава възможност за по-бързо възстановяване след операции и травми; при лечение на разстройства на съня, кошмари;

 Хипнотерапията е ефективен метод при терапия на фобии и страхове; зависимости и вредни навици; ниска самооценка, подобряване на паметта; подготовка за изпити; за увеличаване на спортните постижения, при наднормено тегло, сексуални дисфункции; “сценична треска”; тревога и страх при публични изяви, интервюта; неврози и др.

 За информация и записване тел.: 064 69 20 20.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...