Акценти
Начало / Последни новини / Диян Дончев: Не се притесняваме от Дунав /Русе/

Диян Дончев: Не се притесняваме от Дунав /Русе/

Последен напън на футболния Спартак /Плевен/. Утре селекцията на Диян Дончев трябва да преодолее най-сериозното препятствие за да запази надеждата за оставане в Б група. Съперникът е Дунав /Русе/, арената – стадион „Плевен“. Срещата е от последния 30-и кръг на първенството и започва в 18:00 часа.

Самият Дончев ще бъде на трибуните, защото изтърпява наказание от една среща. В отсъствието му отбора ще води неговия асистент Ботьо Ботев. Той няма да може да разчита на наказания Димо Атанасов и болния Даниел Гергов. Останалите футболисти са на линия.

„Не се притесняваме от Дунав. Мач като всеки друг. Не правим разлика между отделните съперници. Подготвяме се сериозно за всеки двубой. Да, сега ще играем срещу състава който спечели първенството. Ние обаче показахме, че имаме своите достойнства като отбор и срещу тях ще се борим за пълен успех. Седмицата при нас премина спокойно – всичко което бяхме планирали го свършихме. Това показва, че имаме сили да спечелим. Трябва само да сме максимално концентрирани през целия двубой“, коментира старши треньорът на Спартак – Диян Дончев.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...