Начало / Общество / Дискусия, посветена на татковците и кърменето, ще се проведе в Плевен днес

Дискусия, посветена на татковците и кърменето, ще се проведе в Плевен днес

Представителите на Ла Лече Лига в Плевен организират днес лекция-дискусия на тема „Татковците са специални. Партньорът и кърменото бебе”. Макар и поднесена по шеговит и донякъде несериозен начин, темата на срещата е изключително сериозна и важна, подчертават организаторите.
На срещата ще бъде обсъдено как и какво може да направи един баща, за да изгради своята специална връзка с бебето си, как да подкрепи партньорката си и какви са предимствата на кърменето за татковците. За да е и весело, ще бъдат разисквани теми, които се смята, че вълнуват повечето мъже и които на пръв поглед нямат нищо общо нито с кърменето, нито с изкуството да бъдеш баща – нова работа/професия, инвестиции, супер герои, конструктори, „Лего“, инструменти, бира и футбол/спорт. Идеята е да се намерят забавни паралели с изброените любими мъжки интереси и безценната роля на таткото и партньора в новото семейство.
Добре дошли на срещата са всички бъдещи родители, татковците на бивши и настоящи кърмачета с техните майки, както и всички, които искат да научат повече за кърменето и с какво бащата е различен и специален за своето бебе. Дядовците ще се ползват със специално внимание и привилегии, допълват организаторите.
Срещата стартира в 17.30 и приключва към 20.30 часа. Мястото е заведението на Каскадата, където има всичко необходимо за бащите, които ще бъдат център на внимание този път.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...