Акценти
Начало / Крими / Дискотека отнесе множество актове

Дискотека отнесе множество актове

Множество нарушения на различни закони са констатирани при специализирана проверка на дискотека в град Койнаре. Акцията е проведена от 23.30 часа на 8 март до 03.30 часа на 9 март от полицаи, служители на Териториалната дирекция на приходната агенция, Областната дирекция по безопасност на храните и Дирекция „Инспекция по труда”.

За пропуски и нарушения в увеселителното заведение са съставени общо 10 акта. Един от тях е на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” за административно нарушение – липса на уреди за пожарогасене, връчено е разпореждане с констатирани 10 нарушения. Четири акта са съставили проверяващите от Инспекцията по труда за установени четири работника без трудови договори. Пет пък са актовете за нарушения по Закона за българските лични документи за липса и повреждане на документи за самоличност. От НАП е съставен протокол.

Случаят се изяснява, уточняват от полицията.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...