Акценти
Начало / Образование / „Директор на годината 2013“ е Даниела Цовьовска от гимназията в Койнаре

„Директор на годината 2013“ е Даниела Цовьовска от гимназията в Койнаре

u4i

Даниела Цовьовска, директорът на СОУ „Христо Смирненски” – гр. Койнаре, получи най-високата награда на Синдиката на българските учители „Директор на годината 2013”, информират от пресцентъра на Община Червен бряг. Отличието е в рамките на Седмия национален конкурс „Най-добър социален партньор – директор”. Награждаването се е състояло на 13 декември в столичния парк-хотел „Москва” по време на Годишната конференция на СБУ към КНСБ. Високото отличие за г-жа Цоньовска е съпроводено с диплома и кристална статуетка, връчени й лично от г-жа Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители. На церемонията присъстват редседателят на Европейската комисия по образование Мартин Рьомер, както и президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Отличието се връчва за постигнати високи резултати в съвместната дейност между училището и Синдиката на българските учители, за личен принос в утвърждаването и усъвършенстване на социалното партньорство и политика за изграждане на позитивен индивидуален облик на СОУ „Хр. Смирненски” гр. Койнаре.

Наградата е признание за всеотдайността в работата на директора на Койнарската гимназия, както и на целия педагогически екип, които в последните години реализира поредица от успешни европейски проекти в школото.

Престижната награда тази година е присъдена на 26 директори от страната. Директорът на гимназията в Койнаре е единственият носител на отличието сред представителите на учебните заведения в Плевенска област.

Снимка: Пресцентър на Община Червен бряг

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...