Акценти
Начало / Здравеопазване / Дипломи за придобити академични длъжности връчват в навечерието на 7 април

Дипломи за придобити академични длъжности връчват в навечерието на 7 април

В навечерието на 7 април – Международен ден на здравето и професионален празник на всички здравни специалисти – ректорът на Медицински университет Плевен проф. д-р Григор Горчев ще връчи новоиздадените дипломи за придобити академични длъжности и научни степени.

На 6 април в аудиториум “Магнум”, по време на Тържествената промоция на абсолвентите от Факултет“Обществено здраве”, ректорът на висшето училище ще връчи дипломата на проф. д-р Димитър Стойков, дмн, кмет на Община Плевен, за придобита академична длъжност “професор” по научната специалност “Обща хирургия”. Той ще има възможността да приветства дипломантите и своите колеги от името на общинското ръководство, но и като част от академичната общност на висшето училище.

Диплома за присъждане на научната степен “Доктор на науките” ще получи доц. д-р Анжелика Велкова,заместник-ректор по европейска интеграция и международно сътрудничество на МУ Плевен, по специалността“Социална медицина и организация на здравеопазването и фармацията”. По същата специалност проф. Горчев ще връчи диплома за академичната длъжност “професор” на доц. Тони Веков.

Дипломи за придобита академична длъжност “доцент” ще получат д-р Милена Карчева и д-р Йордан Панов по научните специалности “Епидемиология” и “Неврохирургия”.

Прочетете също:

Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Безплатни прегледи и консултации за най-малките пациенти обявяват от новооткритата клиника за майчино и детско ...