Начало / Последни новини / Димитър Пенчев сменя категорията, започва 2018 година с лагер в Банско

Димитър Пенчев сменя категорията, започва 2018 година с лагер в Банско

Един от най-добрите действащи кикбоксьори на България – Димитър Пенчев вече е уточнил приоритетите си за следващата година. Балканският шампион и многократен национален /в стиловете лоу кик и К-1/ вече няма да се състезава в категорията до 67 кг. Все още не е уточнена новата му, но вариантите са два – 71 кг или 75 кг.

Като елитен кикбоксьор, Митко е част от националния отбор на България при мъжете. Именно като национал веднага след настъпването на Новата 2018 година, той заминава на лагер в Банско с най-добрите родни кикбоксьори. Подготовката ще продължи 10 дни в периода 2 – 12 януари. Тренировъчният процес на Митко ще е под ръководството на неговия баща Камен Пенчев /световен шампион по кикбокс за професионалисти/, който е президент и главен треньор на плевенския клуб Скорпион.

Лагерът в Банско е началото на подготовката за предстоящите държавни първенства, първото от които е в Шумен в края на месец март 2018 г.

Представянето в тях е особено важно, тъй като именно то ще определи българските кикбоксьори, които ще представят страната ни на европейското първенство по кикбокс. Домакин на континенталния шампионат ще е столицата на Словакия – Братислава в периода 13 – 21 октомври следващата година.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...