Начало / Общество / Децата от Пордим и Слави Михайлов изказаха своите благодарности към БДЖ

Децата от Пордим и Слави Михайлов изказаха своите благодарности към БДЖ

Деца от социални институции изпратиха ръчно изработен свещник от моделин с фигура локомотив и дядо Коледа на управителя на „БДЖ Пътнически превози“ Димитър Костадинов. Подаръка беше връчен на управителя на „БДЖ Пътнически превози“ Димитър Костадинов лично от Председателя на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов заради активната социална ангажираност и подкрепа на деца, лишени от родителска грижа в страната и насърчаване на инициативи в полза на социални проекти и събития,

За мен е огромна чест да изкажа благодарност от името на децата в град Пордим, които благодарение на осигурения от „БДЖ Пътнически превози“ транспорт до морето бяха на летен лагер в кк.“Албена“ през лятната ваканция. Активната помощ за реализирането на спортната кампания „Ваканция без грижи“ във Варна, която обхвана над 350 деца от социални Домове и деца от семейна среда, които имаха възможност чрез провеждането на кампанията да покажат своя талант и да бъдат равни чрез спорта. „БДЖ Пътнически превози“ в лицето на управителя Димитър Костадинов винаги е подхождало с разбиране и подпомагане на различни каузи, които имат за цел да подобрят условията на живот на деца без родители, сподели Слави Михайлов.

Уникалният ръчно изработен свещник е изработен от деца от Център за настаняване от семеен тип „Изгрев“ Варна по време на провеждането на Арт – ателие в Центъра с ръководител  Веселинка Дамбова. Няма нищо по хубаво от това да благодарим в навечерието на Рождество Христово и Нова година на „БДЖ Пътнически превози“ и Димитър Костадинов за благородството, с което обгръщат децата в неравностойно социално положение каза в края на срещата още Слави Михайлов и пожела здраве на екипа на „БДЖ Пътнически превози“ и много професионални успехи.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...