Акценти
Начало / Култура / Децата от „Арлекино” в един концерт с Орлин Горанов и Маргарита Хранова

Децата от „Арлекино” в един концерт с Орлин Горанов и Маргарита Хранова

Песни от любими български филми ще звучат на сцената на зала „Емил Димитров” в читалище „Съгласие” в концерт на Маргарита Хранова и Орлин Горанов. Заедно с тях на сцената ще излязат прекрасните деца от вокална група „Арлекино“ при читалище „Съгласие“, с вокален педагог Виолета Боянова.

Под съпровода на Плевенска филхармония с диригент Левон Манукян и талантливият Георги Милтиядов на рояла, ще се върнем в годините от филми като „Оркестър без име“, чиято песен „Оставаме“ на Марги Хранова и днес ни въздейства даже още по-емоционално.

На екрана в залата ще оживеят кадри от най-любимите ни български филми, а музикантите от Плевенска филхармония под диригентството на Левон Манукян,  заедно с неотразимият Георги Милтиядов на рояла, ще ни накарат да запеем заедно с любимите изпълнители песните от тези филми.  Сценарият и мултимедията  са дело на  Юлия Манукян.

Този концерт, който ще напълни с радост душите, не е за изпускане, казват организаторите и приканват плевенчани на 7.04 от 19.00 часа, в зала „Емил Димитров“ на читалище „Съгласие“  да запеят заедно с любимите Маргарита Хранова, Орлин Горанов и малките таланти от група „Арлекино”.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...