Акценти
Начало / Политика / Детелин Далаклиев:Днес разбрах колко силен съм аз и колко слаби са хората от ГЕРБ

Детелин Далаклиев:Днес разбрах колко силен съм аз и колко слаби са хората от ГЕРБ

Детелин Далаклиев

Това, което се случва около мен и моя клуб е някаква пропаганда, която ще нарека смешна.Днес разбирам колко силен съм аз и колко слаби са тези хора от ГЕРБ. Така световният шампион  по Детелин Далаклиев коментира казаното днес на пресконференция от народния представител Владислав Николов, че боксовият клуб, от който е Детелин Далаклиев е замесен в побоите, които стават пред дискотека „Анаконда”.

„Срамно е от устата на един народен представител да се изкажат подобни обвинения срещу мен Това е срам за България. Мисля, че всички  нормални хора – и деца, и възрастни, ме познават какъв човек съм, за да допуснат за мен подобни неща”, заяви спортистът. На обвинението, че е притискал младежи да оттеглят жалбите, подадени в полицията,  Далаклиев отговори, че той не е мутра, нито е от контингента, който „създадоха същите тези хора, които сега говорят срещу мен”.

Този човек ще бъде съден от мен, защото не може да ми замесва името в подобни неща, заяви Детелин Далаклиев, наричайки изнесената информация „недопустима простотия”.

Тази вечер в зала „Плевен“ на областната администрация беше представена книгата на журналиста Георги Стоянов „Никога не се предавай:Историята на Детелин Далаклиев“.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...