Акценти
Начало / Общество / Десет ще са местата за летец-пилоти

Десет ще са местата за летец-пилоти

Десет са заявените места за специалността „Летец-пилот” за приемане на обучаеми в Националния военен университет „Васил Левски” за учебната 2013/2014 год. Осем от местата ще са за Министерство на отбраната и две – за Министерство на вътрешните работи.

По шест са обявените места за прием в други две специалности – „Ръководител на въздушното движение” и „Навигационни, комуникационни и информационни системи”. В редовна форма на обучение по специалност „Авиационни електроприборни и автоматични системи” са заявени също 6 места – 5 за Министерството на отбраната и 1 място за Министерство на вътрешните работи. Аналогично е разпределението и на шестте места за прием в специалността „Летателни апарати и авиационни двигатели“  – 5 места за Министерството на отбраната и 1 място за Министерството на вътрешните работи.

Подробната информация за приемане на обучаеми в Националния военен университет „Васил Левски” и във Висшето военноморско училище „Никола Й. Вапцаров” за учебната 2013/2014 год. е оповестена на интернет страницата на Министерство на отбраната.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...