Акценти
Начало / Политика / Депутатът Петър Дулев с приемни в областта

Депутатът Петър Дулев с приемни в областта

Петър Дулев

Депутатът от Коалиция за България Петър Дулев организира приемни в област Плевен. От 7 до 10 януари той ще се срещне с жителите на Белене, Левски, Пордим, Коиловци, Гулянци, Никопол и Белене, съобщават от пресцентъра на Областния съвет на БСП в Плевен.

Днес депутатът Петър Дулев се включи в ритуалите в Белене по повод Йордановден. А утре, 7 януари той ще има среща с ръководството на Община Белене, след което – от 13 до 15 часа, в сградата на Общината в Белене ще е приемната му за граждани.

На 8 януари Петър Дулев ще има приемна в Левски от 10 до 12 часа и от 13.30 до 15.30 часа ще бъде разкрита приемна в Пордим. Същия ден от 16 часа депутатът ще се срещне с жители на Коиловци.

В четвъртък, 9 януари, Петър Дулев ще има приемна в Гулянци – от 10 часа, в Никопол – от 13.30 часа, в село Въбел – от 16 часа.

В петък депутатът ще отвори приемна в Плевен от  10 до 12 часа в залата на Общински съвет на БСП в сградата на Областна администрация, уточняват от пресцентъра на Областния съвет на БСП- Плевен.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...