Акценти
Начало / Политика / Депутатът от ГЕРБ Ивелин Николов подкрепи инициативата за запазване на ОДЗ “Пролет” в Левски

Депутатът от ГЕРБ Ивелин Николов подкрепи инициативата за запазване на ОДЗ “Пролет” в Левски

Изнесена приемна за жителите на селата Градище и Обнова проведе на 24 март народният представител Ивелин Николов. Депутатът беше специално поканен от кметовете на Градище – Стефан Георгиев и Обнова – Детелин Николов. Те от своя страна го запознаха с най-наболелите проблеми на селищата като дупките попътищата, кражбите, безработицата.

В село Градище Ивелин Николов беше посрещнат от инициативен комитет на граждани от община Левски, несъгласни със закриването на ОДЗ “Пролет”, която е една от трите на територията на град Левски. ДепутатътНиколов заяви, че твърдо ще подкрепи справедливата им позиция и ще извърши необходимите действия и разговори с компетентните институции. Той ще попита общинските съветници от ПП ГЕРБ за тяхната позиция и какви са мотивите им за това закриване на работеща детска градина. Също така ще направи всичко възможно да присъства лично на сесията на общински съвет Левски, на която ще се разглежда съдбата на ОДЗ “Пролет”.

Кметът на Обнова Детелин Николов запозна депутата от ГЕРБ с най- наболелите проблеми на селището и с инициативите, които възнамерява да осъществи. Кметът обмисля учредяването на Обществен съвет в селото – идеята е заможните хора от Обнова да помогнат със своя капацитет и опит. По този начин те ще имат възможност да участват непосредствено в управлението на селото.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...