Акценти
Начало / Общество / Депутатът Владислав Николов ще внесе питане в парламента за побои пред плевенска дискотека

Депутатът Владислав Николов ще внесе питане в парламента за побои пред плевенска дискотека

Владислав Николов

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов ще внесе питане в парламента до министъра на вътрешните работи във връзка с редовни случаи на побои пред дискотека в центъра на Плевен. Последният случай, за който имам информация, е от 16 март и за него ми разказаха майки на бити момчета, обясни Николов. Бити са четири момчета, отишли да празнуват рожден ден на едно от тях. Излезли са към 1 часа от дискотеката и вън са пресрещнати от няколко биячи, обясни Николов.

Оказало се, че същата вечер са станали още 4-5 побоя, като по думите на Владислав Николов биячите са от един и същи боксьорски клуб в Плевен.

В парламента  депутатът  ще постави конкретни въпроси, повдигнати  от майките на пострадалите  момчета – колко побоя са се случили вечерта на16 март, едни и същи ли са лицата, участвали в тях и защо от полицията не вземат мерки, за да бъдат предотвратени тези инциденти.

Можем ли  да допуснем пред заведение в центъра на града биячи да причакват децата ни и безнаказано да им нанасят побой, зададе въпрос Владислав Николов и към ръководството на ОД на МВР – в Плевен. Той допълни още, че има информация за оказан натиск върху  някои от пострадалите, които са подали жалба в полицията, като  тук Николов цитира името на световния шампион Детелин Далаклиев.

 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...