Акценти
Начало / Политика / Депутатът Владислав Николов: Срам ме е, че такъв човек като Сидеров е народен представител

Депутатът Владислав Николов: Срам ме е, че такъв човек като Сидеров е народен представител

Владислав Николов

Ако в парламента бъде внесено предложение за сваляне на депутатския имунитет на Волен Сидеров, групата на ГЕРБ ще го подкрепи. Това каза днес пред журналисти плевенският депутат от ГЕРБ  Владислав Николов, уточнявайки, че това е официалната позиция на неговата партия по случая „Сидеров”. Той припомни, че от ГЕРБ първи са осъдили поведението на лидера на „Атака“.

Владислав Николов определи поведението на Сидеров като „абсолютно недопустимо” и добави, че се срамува, че такъв човек  е народен представител, заявявайки категорично, че той няма място в парламента.

Той отбеляза също, че лидерите на двете управляващи коалиционни партии – БСП и ДПС, още не са излезли с позиция спрямо поведението на Волен Сидеров.

Николов призова хората да бъдат по-внимателни когато избират кой да ги представлява в Народното събрание, както компетентните органи да спрат да се притесняват да прилагат закона спрямо Сидеров. Депутатската карта не е нищо дрего освен отговорност, заяви Владислав Николов. Явно на Сидеров му липсват първите седем години във възпитанието, след като не за първи път участва в подобни грозни сцени, а след това се опитва да си измие ръцете с другите, допълни още депутатът от ГЕРБ.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...