Акценти
Начало / Общество / Депутатът Владислав Николов подкрепи инициативата „Коледа за всяко дете“

Депутатът Владислав Николов подкрепи инициативата „Коледа за всяко дете“

Народния представител от ГЕРБ Владислав Николов се отзова на молбата на Националното сдружение на сираците в България да подкрепи националната благотворителна инициатива „Коледа за всяко дете“, която стартира на 02.12.2017 г. от град Пордим, където на централния площад в града ще се проведе необичайно предколедно и новогодишно шоу с участието на певицата Деси Добрева, DJ Paffi, младият изпълнител Деско, децата от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Пордим, които ще изпълнят шопско хоро и копаница, а в 11.30 часа на площада в града ще пристигнат Плевенските мотористи, преоблечени в костюми на дядо Коледа и ще направят грандиозно шоу. Отделно за над 500 деца  от социалните институции от село Згалево, село Тотлебен и Пордим, както и за деца от семейна среда са предвидени празнични подаръчни торбички, за които помогна и народният представител Владислав Николов с лични средства. Огромен Зайо Байо  /аниматор/ по време на концертната програма ще разиграе томбола, за която са предвидени много предметни награди.

Народният представител Владислав Николов не веднъж се включва в благотворителни инициативи в полза на деца сираци и в неравностойно положение, сподели председателят на Националното сдружение на сираците в България г-н Слави Михайлов, който използва възможността и да благодари за подкрепата и помощта на всички.

Инициативата за празника е на Националното сдружение на сираците в България и с подкрепата на кмета на Община Пордим Детелин Василев.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...