Акценти
Начало / Образование / Депутатът Васил Антонов изпрати поздравителни адреси по повод 15 септември

Депутатът Васил Антонов изпрати поздравителни адреси по повод 15 септември

Поздравителни адреси до училищата на територията на област Плевен изпрати народният представител от парламентарната група на „БСП лява България“ в 43-то Народно събрание Васил Антонов. В тях той отправя пожелания за успехи и попътен вятър през Новата 2016/2017 учебна година както към учителите и учениците, така и към родителите. „Скъпи родители, бъдете до децата си! Подкрепяйте ги, наставлявайте ги и вярвайте в тях“, призовава депутатът. Той пожела на учителите самочувствие и гордост, въпреки трудностите пред тях, защото тяхна е нелеката задача да възпитават и формират новото поколение на страната ни като посяват зрънцата на познанието, на доброто и истинското в детските души.

„Най-вълнуващ 15 септември е за първокласниците. От сърце им желая смело да прекрачат училищния праг, с желание и постоянство да усвояват уроците на своите учители“, казва в адресите си Васил Антонов.

Той ще зарадва с лакомства и учебни помагала първолаците от пет училища в общините Никопол, Червен бряг, Искър и Гулянци.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...