Начало / Образование / ДГ „Теменуга” – Плевен отпразнува 40 години

ДГ „Теменуга” – Плевен отпразнува 40 години

С голям концерт в ДКТ „Иван Радоев”, подготвен от малките възпитаници на детското заведение, ДГ „Теменуга” – Плевен, отбеляза 40 години.

Директорката на детската градина – Румяна Николова, припомни накратко историята на градината и честити празника на учителите, децата и техните родители.

По повод годишнината поздравителен адрес изпрати народният представител Владислав Николов. Той беше връчен на директорката от общинския съветник от ГЕРБ  Христослав Михайлов.

 „Училище за живота. Това е ДГ „Теменуга” в Плевен. Тук малчуганите научават, че именно на многообразието се дължи очарованието на живота”, се казва в поздравителния адрес от народния представител Владислав Николов. В него той подчертава значимостта на учителската професия: „Да се работи с деца е изключително благородна и отговорна задача. Именно вие полагате основите на личностното изграждане и социалните отговорности на  малчуганите. Вие сте хората, които първи откриват талантите и се срещат с неизчерпаемото любопитство и любознателност на най-малките”. В поздравителния си адрес народният представител от ГЕРБ Владислав Николов се обръща и към децата с пожелание за здраве и смели мечти.

Незабравимо лято, забавни игри и много усмивки пожела на децата и общинският съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов, който сам се убеди в таланта на малчуганите, демонстриран чрез техните изпълнения на голямата сцена на ДТ ”Иван Радоев”

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...