Начало / Общество / Две подвижни секционни комисии ще обслужват хората с увреждания в изборния ден

Две подвижни секционни комисии ще обслужват хората с увреждания в изборния ден

Две подвижни секционни избирателни комисии ще има в община Плевен на предстоящите на 11 юли парламентарни избори.  Това е решено днес по време на провелите се консултации с представители на парламентарно представени партии за определяне съставите на подвижни секционни избирателни комисии. Двете подвижни секции в изборния ден ще обслужват подалите заявления 40 избиратели от Плевен и още 45 в седем малки населени места в общината.

По време на консултациите е станало ясно, че няма нито едно подадено заявление за гласуване с подвижна урна от карантинираните 125 лица в община Плевен. Срокът изтича днес в 17.00 часа

Само една секционна комисия ще работи в УМБАЛ „Д-р Георги Странски”, в COVID отделението няма да има СИК поради малкия брой настанени там – само шест пациенти с коронавирус. От останалите болнични заведения до този момент не са подадени заявки за СИК, срокът изтича на 08 юли в 17.00 часа. Една секционна комисия ще бъде съставена и за Дома за стари хора в Бохот, където има 25 избиратели.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...