Акценти
Начало / Крими / Две „Ауди” и „Опел” горяха в Плевен и Ласкар

Две „Ауди” и „Опел” горяха в Плевен и Ласкар

пожарна Плевен 3

Първият сигнал за горящо „Ауди” е получен на 2 май в 3:20 часа. Автомобилът е бил паркиран на ул. „Шипка” в Плевен. Служители на РСПБЗН – Плевен с един автомобил са потушили пламъците. Унищожени са две предни гуми, двигателното отделение, предното стъкло и предния капак. Причините за инцидента и щетите след пожара са в процес на установяване.

Второ „Ауди” е обхванато от пламъци също на 2 май, но сигналът е подаден в 14:35 часа. Автомобилът е бил паркиран  пред хипермаркет в Плевен. До пристигането на пожарникарите са изгорели предна броня, фар, мигач, ангренажен ремък, генератор, казанче за хидравлична течност, вентилаторна перка, подкалник, предпазна кора на двигателя, ел.инсталация на изпарителя на газта, кутия на въздушен филтър. Причина за пожара е късо съединение.

На 5 май 2014 година около 23:45 часа е получен сигнал за горящ лек автомобил в село Ласкар. Екип на РСПБЗН – Плевен е установил, че по неустановен до момента начин е запален лек автомобил „Опел Омега“. В следствие на пожара са обгорели декоративни решетки на предния капак на колата. Щетите и причините са в процес на установяване. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен.  По случая работата продължават служители от Второ РУП – Плевен.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...